Receptes - Zelta Rieksts down

Receptes

2018.10.18
rsz_124

Burkānkūka no šef – konditores Diānas Ozoliņas

Burkānu biskvīts: 115 g olas 145 g brūnais cukurs 145 g cukurs 170 g milti   80 g pekanriekstu milti     9 g cepamais pulveris     […]
2018.08.20
zr_kuka_horezontal

Bumbieru tartelette ar Zelta Rieksts BIO lazdu riekstiem un šokolādes-kafijas krēmu

Bumbieru tartelette ar Zelta Rieksts BIO lazdu riekstiem un šokolādes-kafijas krēmu
2018.07.12
zr_salati_web

Kvinojas salāti ar vistas fileju, fenheli, apelsīniem un vīnogām

Piešķir salātiem jaunas garšas nianses un papildini tos ar krietnu devu vitamīniem ar Zelta Rieksts veselīgo sēkliņu maisījumu. Salātu maisījumā atradīsi saulespuķu, ķirbju, lobītās kaņepju sēkliņas, […]
2017.12.04
Screen Shot 2017-11-24 at 17.20.10

”Raw cake”

Riekstu un žāvēto augļu kārta: Pagatavošana: 1. Sablendē riekstus un žāvētos augļus, pievienojot ūdeni. Aveņu kārta: Pagatvošana: 1.Sablendē līdz tekstūra ir gluda, bieza un samtaina. Mango […]
2017.11.27
Screen Shot 2017-11-27 at 15.48.44

Riekstu tartaletes

Smilšu mīkla “pâte sablée”: 1.Miksera bļodā ar uzgali “lāpstiņa” samaisa 105 g miltus, cukuru, sāli, mandeļu miltus un sviestu. 2.Pievieno olas un 330 g miltus, visu samaisa. 3.Izrullē mīklu starp divām cepampapīra loksnēm, ievieto […]